zabil mě anděl

zabil mě anděl

Anotace: protože nebe padalo

jsem afrika
ty amerika
dřív byly u sebe
pangea je minulost

bylo to věčnost
zdálo se to jako chvíle
odleť pryč vrahu
noční motýle

nesnáším tě!
nesnáším a chci žít
halucinace, kazisvěte
miluju tě a chci zemřít

dveře se zavírají
nebe padá
motýli křídly zamávají
nazapomeň si klobouk

nebe spadlo
přistál mi na hlavě anděl
máš cos chtěl
prý že vnitřní krvácení
Autor nedám si. díky, 14.01.2010
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, susana načeva, Bůchví...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm:D...zajimavy, ale ztracim se v tom

19.01.2010 20:49:00 | 4LJFilip

Hm...

19.01.2010 20:25:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí