Modrá očenka

Modrá očenka

Anotace: oci jsou studnou do duse

Dívám se do tvých modrých očenek....jak strašně zebou mě.Ríkal jsi...že s city si nehraješ...že mě opravdu miluješ.Ríkal jsi...že tvuj život jsem...najednou pro tebe jen vzduch jsem?Rikal jsi...lásko mého života...Miláčku...Kulíšku...Broučku muj...Srdíčko...Sluníčko...Prdelinko...Moravskej kvítečku...Štestěnko.Dívám se do tvých modrých očenek...vyznal jsi mi lásku...i o ruku požádal.Jak jen mužeš vzít všechna slova zpátky...a zlomenou,bolavou a zbídačenou ...mě odkopnout do zapomění krvavé,sobeckě,falešné a zbabělé lásky.Dívám se do tvých očenek modrých...a vidím jen bezbarvost očí ledových.
Autor Štěstěnka, 14.01.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí