Zbohem

Zbohem

Anotace: zbabělci jsou i mezi námi

Já tě tolik milovala...své srdce ti na zlatém tácku...naservírovala.Já tě tolik zbožnovala...že jsem naše dítě v mém luně opatrovala.Já tě milovala celou svou duší...ted mi jen srdce žalem zlomené buší,buší,buší,....Ty jsi dokázal jen jediné...velkým písmem na icq...napsat ZBOHEM...zbabělost tvého srdce neviné.Za vším je potřeba udělat Kříž...kdo z nás dvou bude Spavedlnosti blíž?Necht vážky Spravedlnosti rozsoudí nás...vždyt já tě tolik milovala...já tě tolik zbožnovala...jen bolest,utrpení a žal zustal v nás.
Autor Štěstěnka, 14.01.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí