Slunce

Slunce

Anotace: psáno asi před rokem.

Den se pomalu chýlí ke konci,
já marně vztahuji se ke slunci.
Prosím a zalkávám,
to tajemství, jediné co mám
za sluncem odříkávám.

Jako život bez konce,
jako měsíc bez slunce,
jako déšť do moře,
jako kvítí, co suchoře...
...cítí se vinně duše má,
bez slunce tak samotná...

Však naděje zbývá
i ráno znovu svítá
tak cítím znovu jeho zář,
mile hladí mě a líbá na tvář.
Autor Adelle, 14.01.2010
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí