Život

Život

Anotace: ...

Život mu padá jak domeček z karet
Už ho nepobaví, ani nejlepší kabaret
Proč vše krásné přichází
Až když člověk konec nachází
Všeho měl dost, spokojený to život
Jen lásky neměl dostatek
Nevěděl jak spravit tento nedostatek
Rozdával kolem sebe smích
Srdce měl přitom rozdrásané
Nebyl bez vady, ani čistý jako sníh
Ale trošku lásky si mohl zasloužit
Už měl všeho dost
Pořád se o něco marně snažil
Akorát se pak soužil
A po tajné milované toužil
Pořád o tom snil
Jak rád by s ní pár chvil prožil
Sny, ale realitu nenahradí
Zanechal zde své mládí
Rozhodl se, že už ho to nebaví
Že už dál nemůže
Nechtěl takhle skončit
Ale nic mu nezbývalo jiného než z mostu skočit
Autor JohnyD., 14.01.2010
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: jakubisko, Slup, zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nn, žitím nemůže nic končit, ani začínat. začíná to narozením, a končí smrtí - život je jen mezi tím, a záleží jen a jen na nás jaký bude

16.01.2010 00:55:00 | JohnyD.

jiného než žít.. rozmělnila jsem si po své líbivosti slov a dojmů..
a žitím neustále
mi to končí a začíná..

14.01.2010 22:44:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí