jeřabinka

jeřabinka

Anotace: Jeřabinka a její chýš,..........

Jeřabinko lásko moje,
děkuju Ti moc a moc
já nebudu spát celou noc,
napíšu Ti báseň z lásky!
pro Tvé srdce pro Tvé vlásky

Nechoď spát
už bude jaro,
netrap mě a řekni ano,
pod lístečky krásných stromů
budu Tě hřát!
budem spolu,
pod peřinkou plnou mechu,
já chci tě lásko!
chci Tě trochu.

Kosa toho zaženu!
krásnou dámu obejmu,
osud je zlej
však né ten náš,
tak nenech mě tu postávat,
nenech čekat mé srdíčko
Chci Tě!
chci Vás!
chci Tvé tělíčko.

Červenat se budem spolu,
tam na kopečku!
jen Ty a já,
chci vstoupat s Tebou
výš a výš,
až tam,
co máš tu svou krásnou chýš.
Autor Oťas, 14.01.2010
Přečteno 535x
Tipy 20
Poslední tipující: Házté, Elza511, ilona, strawbery, TetaKazi, carodejka, Holis, Psavec, Kapka, laura3, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, moc milá :-)

07.04.2010 23:41:00 | Házté

Hezká a milá, pohladila.

16.01.2010 20:21:00 | carodejka

Asi mám rád zcela jinou jeřabinku.

15.01.2010 15:43:00 | Psavec

...miloučká za ST

15.01.2010 08:59:00 | WAYWARD

Milá, čtivá básnička
St

14.01.2010 21:18:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí