vím že tě chci ještě

vím že tě chci ještě

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

hladíš mě po tváři
jemně a nesměle
hladíš mě po těle
tak zvláštně dospěle
prsty mě šimráš
na bocích
a ještě níž...
voníš mi deštěm
a ještě nějakou vůní
kterou neznám
...
Jsi jako sluníčko
co nesvítí každý den
a paprsky zabodáváš
do mě
a mých stěn...
máš příchuť deště...
jak z toho ven?
když vím,
že tě chci ještě?
Autor TedelyBear, 15.01.2010
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Květka Š., Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je milý...

15.01.2010 12:54:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí