Lógr světa

Lógr světa

Anotace: už nemůžu ani zvracet

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Jsem plna lógru světa,
a už nemůžu ani zvracet.
Chci ze sebe dostat chuchvalce světla,
chci se opět sama ve tmě ztrácet.

Sama ve tmě s vyhaslou svící,
sama uprostřed ticha.
Sama pro sebe jsem nástroj mučící,
sama obětí krvelačného mnicha.

Který si ani kápi nesejmul..
Autor Satha, 15.01.2010
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, Bíša, Mraveneček, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí