Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: ..

Chtěla bych svobodu andělů,
ale mám na oknech mříže
Chtěla bych spoutanost okovů,
ale mám prostorné výše.

Chtěla bych lásku dostávat,
ale v mém srdci nenávist hnije
Chtěla bych v nenávist holdovat,
ale mou duši teď jen láska kryje.

Chtěla bych něhu pohlazení,
ale v mé mysli je touha ran
Chtěla bych bolest v probuzení
ale hladí mě něčí dlaň.

Chtěla bych klid věčné smrti,
ale život mi zdobí líc
Chtěla bych život na výsluní,
aby z kontrastu nezbylo nic.
Autor Chechtalka, 15.01.2010
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: sýc, Blázen? =), ilona, 4LJFilip, B.a.r.b.a.r, susana načeva
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná ambivalence slečno... =)

26.02.2010 10:58:00 | Blázen? =)

Tohle mým ouškám velice lahodí ST :-)

16.01.2010 22:54:00 | susana načeva

Má být rozporuplná..:)

15.01.2010 14:09:00 | Chechtalka

Trochu rozporuplná báseň, ale hezká

15.01.2010 13:50:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí