Zmílená zaplatí

Zmílená zaplatí

Anotace: Kdy je čas složit karty? O prohře, či o výhře?

domečky a snové zámky vystavěné v zrcadlových síních srdcí
hroutí se pod tíhou chybějících karet

černé listy ředí barvu karmínové,mizí a ztrácejí se všechny trumfy
osud s grimasou si říká Joker

není nám jednadvacet a hrajeme tenhle Poker
ztrácíme a hledáme tvář, abychom všechny trumfli

odpovědi skryté pod víčky křičí na otázky co nás mrzí
kurzy jsou vysoké, přesto není na co sázet
Autor Reason, 15.01.2010
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí