Palermo

Palermo

Anotace: Nevěděl jsem že mi tak moc budeš chybět...

Ještě jednu kávu, prosím,
říkám vrchnímu cizím jazykem
a on se tváří jako by mi rozuměl

a staví mi na stůl dvě skleničky
a jednu láhev vína a cosi povídá
a rovná při tom unavenou květinu

a čeká na odpověď, připravený
s vývrtkou v ruce odhalit tajemství
ukryté šest roků v lahvi

a já nevím co mám odpovědět
protože dnes se mnou nejsi
a nebudeš ani zítra a ani pozítří

a asi bych z toho měl být smutný
ale nejsem a ukazuji vrchnímu
aby mi nalil bez ochutnání

a přineste mi, prosím, popelník
a tu kávu už nemusíte protože s tebou
lásko už budu celý život.
Autor Balaenoptera, 15.01.2010
Přečteno 232x
Tipy 9
Poslední tipující: sophia92, prostěholka, susana načeva, labuť, hanele m., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano!!!......a tu kávu ti uvařím já

31.01.2010 00:08:00 | prostěholka

...dost dobrý ...

15.01.2010 22:43:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí