....tam nám bude krásně

....tam nám bude krásně

Anotace: ....

Vydám sbírku krásných básní,
pro radost a možná i trochu pro peníze.
V ní budem pořád mladí, krásní, šťastní,
Žádné chmury, splíny, žádná krize.

Tam budou tvoje oči modré,
jak nejkrásnější z barev duhy.
V té sbírce bude voda víno,
a každý vítěz, nikdo druhý!

Modré z nebe denně dvakrát,
vše se daří, vše se svede.
Už nikdy nemusíš říct - "NASRAT!"
a nikdo mi tě neodvede.
Autor Strooky, 15.01.2010
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: Zpátky, Bíša, Psavec, labuť, malá slečna, 4LJFilip, jarmil, PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře Ty...

16.01.2010 11:06:00 | jarmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí