A nohy a ruce

A nohy a ruce

Anotace: pomejí fém

Zvěřinová terina s chutney z jablek a houby shittake
Korpule za prknem
Farářův cera
Plotneyho skořic

A nohy sami se lámou
A ruce sami se vyklubují

Salonky sálají svá tepla
Kolečka kufry vozí a nikomu to nedivní
Zvratky sami se nabízejí

Toť nabíledni a česneky stahují se k polednám

Karosérie
Modelčina hořčice v počmáraném prakýblu
Dřevěný íhaha
Bučinatý modrokoul a náčrtek v rámci slepého střeva

Podschodčí cibule sama se krájí
Loupáky sami se loupou
Zuby sami bolí

Kočnem Yechtybouz boy sám se bojí
A ohryzek starého Sandála sám poskakuje
Irena tvrdí že stále pracuje a na documlání citrixmolybdenu jí nezbývá čas
Autor Mrášnivor, 16.01.2010
Přečteno 274x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí