Šepot

Šepot

Anotace: ...

Znám tisíce okamžiků,
mám mnoho jmen.
Žiju v zajetí neboštíků
a doufám ve svobodný den.
Ruku v ruce s pravdou chodím,
čas jiný rozměr pro mě má.
V problémech druhých já se brodím,
má duše jejich srdce zná.
V bouři mám přístav,
blesky si vplétám do vlasů.
Na dně oceánů v letu přistát,
nadechnout se čas od času.
Můj křik unášen je tichem,
ruce ovíjené samotou.
“Život chrám a já mnichem,
vzlyky ptáků, nota za notou.”
Autor Fenn, 16.01.2010
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šeptáš moc hezky :)

08.06.2010 12:54:00 | BARBYE

bude líp ..=)

16.01.2010 18:41:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí