Životní přání

Životní přání

Anotace: ...

Tvé rty toužící po mém těle,
blíží se k mým velmi směle.
Dýchám mělce, tváře planou,
nemám smělost, pouze hranou.
Tělo touží, mysl brání,
co dál, co pak v čase ranním?
Ruce tvé se tiše blíží,
do tvých očí snažně vzhlížím.
Hledám zázrak, pochopení,
co v tom čase každodenním.
Vstříc tvým rtům jsem vyrazila,
proud myšlenek zarazila.
Hloubka hltá, hloubka drtí,
rozdělí nás už jen smrtí.
Srdce tlučou, ruce hladí
a v nás dvou se struny ladí.
Možná zítra, možná jednou,
naše paže život zvednou.
Autor Fenn, 16.01.2010
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: BARBYE, Krahujec, Radek.oslov.Šafárik, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji, ať se to splní..

31.05.2010 05:50:00 | BARBYE

Krásná ta báseň,až člověka uvádí v ten jarní pocit po novém začátku,pokud bývá v tu domu osamocen.

06.03.2010 10:13:00 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí