Slib...

Slib...

Mám tě strašně moc rád,
miluji jen a jen tebe
tobě modré z nebe.
Chci a toužím jen po tobě
mé dlaně tě chtějí
hladit obě.
Slibuji ti, že si tě vážím
s tebou dýchat a pro tebe žít,
tvou ruku v mé jen mít.
Sen se skutečností stal
a já ti mé srdce právě dal.
Miluji a mám tě rád
nikdy ti nebudu lhát.
Jsem tvůj a jen tvůj
a ty bu´d jen a jen můj.
andílku můj.
Autor Jan Christian Hán, 16.01.2010
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí