V srdci tě budu mít navždy...

V srdci tě budu mít navždy...

Anotace: bohužel..a nebo bohudík?

Sbírka: Naděje

míjíme se
v čase i v prostoru
jsi tak daleko
a přece jsi tak blízko...
říkáš že jsem hrozná
bohužel
jiná už nebudu
proč mi to stále vyčítáš?
říkal jsi, žes mne miloval
že teď už to možné není
scházíme se, spíme spolu
přesto jsme oba osamělí...
trápíme se,
moc to bolí...
a ty moc dobře víš,
co to s člověkem udělá...
zahráváš si
s vodou, ohněm,
a to se prostě nedělá..
vždycky jen řekneš,
že tak to dělá každý
...

Mrzí mě, že to takhle skončilo
protože i přes to co tvrdíš
vím,že tě v srdci budu mít navždy...
Autor TedelyBear, 16.01.2010
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Květka Š., Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí