Zpověď zrcadla

Zpověď zrcadla

Halo, ty tam,
co do mě hledíš
a sebe vidět se snažíš...

Jsem s lidmi marnivými už dosti sžit,
a ne jedenkrát už měl jsem býti bit,
za to, co světu ukážu...

Krásným a ješitným jsem dobrým přítelem,
znám se už s kdejakým přešitým modelem...
I pohádkové lady do mě hleděli,
co jsem jim znát dal, to ani nechtěli...

Tak umím

Přece i ten nejmenší poeta,
žíznivý žurnalista i popleta,
měli by znát a vědět,
že zrcadlo málo umí...málo vidět....

To, co slovy popsal pan Exupery,
není radno hledět na figury,
ale srdcem lidi zkoumat
a v dobrotu jejich doufat...
Autor tmavovlaska93, 16.01.2010
Přečteno 444x
Tipy 14
Poslední tipující: Rolnička, 4LJFilip, Holis, labuť, Psavec, Giginka, Lioness, Petbab, Elisha, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné ST.

17.01.2010 08:02:00 | Acham

souhlas

16.01.2010 20:18:00 | Elisha

st

16.01.2010 20:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí