Ukolébavka mistrů

Ukolébavka mistrů

Utichl smích, zmizela slova,
nočním klidem mým nese se znova,
stará a známá linie tónů,
co složil nám ten pan od Beethovenů...

S ní střídá se skladba jeho další,
jež zdá se mi být ještě starší...
Sonátou Měsíce zvána jest,
s ní šla bych i prachem cest...

Líbí se mi velmi tyto vzácné chvilky,
kdy vplouvám jak do melodií líných
tak i do smetanovic polky...
Autor tmavovlaska93, 17.01.2010
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Lioness, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí