*Vyznání*

*Vyznání*

Anotace: poznání

nová vyznání
dávné poznání
zvony vyzvání
musíš dál jít
víra nevíra
myšlenka dotírá
na cestě mosty teď
za sebou zapálit
na jarmarku marnosti
teď tě pohostí
z jakési vděčnosti
vyhráváš hlavní cenu
v lehkém záchvěvu
podobném úsměvu
dohráváš pochybně
podivnou scénu
Autor Báček, 17.01.2010
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, takova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí