Kovový

Kovový

Anotace: Based On A True Story.

Ráno jsem vstal a nebe bylo kovový.
Zůstal jsem uvězněnej.
Tlukot mýho srdce byl zpomalenej.
Poznával jsem klinický krajiny vědomí.
Surfoval jsem nepoznaným.
Infračervený čidla kamer snimaly skrz postel obraz mýho těla.
Byl červenej a pak zbělal.
Zeslábnul.
Vesmíry uvězněný ve vesmírech vystupovaly ze svých realit a prostupovaly mým vědomím.
666 hodin prokletí.
Nad nebem křičely mechanický příšery.
Pak jsem kornoutem inhaloval dým.
Svezl jsem se do nicotný prázdnoty a rozpadl jsem se na atomy.
Autor Marek Lučin, 17.01.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí