Cesta do pekla

Cesta do pekla

Anotace: Inspirace písněmi od AC\DC - skoro cela basen je z nazvu jejich pisni - prelozenymi do cestiny

Jsem na cestě do pekla
A v dálce už slyším vyzvánění pekenych zvonu,
Rock and Roll není jenom řev
Dejte psovi kost a pusťte ho domů.

Červený Gibson v rukách šílence
Promění se v nástroj který srdce rozehřeje
Jako TNT způsobí výbuch dojmu
A přejde po celém Tvém těle.

Je to dlouhá cesta na vrchol (když se chtes stát hvězdou)
Řekni, co všechno uděláš pro peníze
Opět v černém, milovala jsi mě celou noc
Až mě zabil úder blesku do mozku (nebo níže)

Děj si za mě jeden drink,
Protože jsem byl sestřelen ve Tvých plamenech
Vám všem, kteří hrajete rock, aplaudují
A při Váši hře se podlomím v kolenech.
Autor Chemmik, 17.01.2010
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, Fighting Dreamer, labuť, Koza, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí