Andělé nemají svatozář

Andělé nemají svatozář

Anotace: opět smutná, ani nevím z čeho :(

Někdy mám výpadky, nechápu co se kolem děje,
jeden se v slzách utápí a druhý se mu směje.
Je to zvláštní, ale teď je mi vše jedno,
jsem jako bez života a už vidím až na dno.

Abych se mohla odrazit, musím vidět tvojí tvář,
prosím, jen naposledy a prý že andělé nemají svatozář.
Venku se sype sníh a jako o Vánocích to tam je,
ale Vánoce byly jiné, byla jsem šťastná a teď je mi zle.

Hlavu už jsem ztratila, jen srdce mi zbylo,
nechci sníh. Chci aby lilo.
Jako tehdy, v listopadu, v ten krásný den.
Chtěla bych vše zepomenout, ale nejde to, nejde to ven...
Autor Danik, 17.01.2010
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Danusko, nemas proc byt smutna, protoze rozhodne tahle je nejkrasnejsi! ;) :)

18.01.2010 19:30:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí