Ledové slzy

Ledové slzy

Anotace: T_T

Noc nám právě začala,
bez ní co bych si počala.
Padá sníh a v tu chvíli,
dojde mi že došli mi síly.

Z ledu srdce dívky ční,
ublížil,a já brečím s ní.
Další vločka,spadla k nám,
Já jí svoje slzy dám.

Milovala,a ono se to zvrzlo,
slzy a srdce,oboje jí zmrzlo.
Ve vločku slzy se promění,
její bolest zůstala a nic se nemění.

A až jednou bude pro něj něco více,
roztaje,a slunce ohřeje moje líce.
Autor Hachi, 17.01.2010
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, kleopatra.sedma, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda pěkně básníš..hmm..moc dobrý!

03.06.2010 20:54:00 | xoxoxo

Jednou budeš víc pro někoho, kdo si tě zaslouží!

17.01.2010 22:38:00 | kleopatra.sedma

Pěkná

17.01.2010 18:31:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí