Prasečí byznys

Prasečí byznys

Anotace: ...

prasečí chřipka řádí
euforie sem epidemie tam
lidi třeste se a chcípněte
však je vás už moc
firmám rostou zisky
skvělej piggsty byznys
léky sem a léky tam
svý orgány rozesrat
proč radši místo prášků
nenakoupěj sudy chlastu
všaak lidi už sou mrzutý
že prášky žrát nechtějí
epidemie pominula
je tu zase euforia
lidi jsou šťastní
choděj do přírody
smějou se na sebe
prskají na sebe
plivají na sebe
a chčijou na sebe
a když jsou všichni nejvíc
šťastni že by vyskočili
v médiích vyjde nevinná
zpráva která straší
že s námi osud zas haraší
chřipka už není na ústupu
je zas s námi na pochodu
prasečí chřipka mutuje
bojí se páni v pláštích
vyrobte více léku
a kupujte je rádi
však peněz není nikdy dost
pro pány co mají moc
vyrobte lobbujte a žerte
vy nenažraný prasata
dobu pohltila chřipka a morálka
a prášky proti chřipce
Autor humus, 17.01.2010
Přečteno 250x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím si stejné věci:)

18.01.2010 14:19:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí