Všem naivkám

Všem naivkám

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Všem naivkám věřícím na lásku
společně cupitajících světem
jako loutky na provázku
všem mladým, starým i dětem
VYSERTE SE NA TO
sůl už dávno není nad zlato
a snaha se necení
do očí lhát už není umění
je to běžná záležitost
nehledej v tom složitost

A proto bez okolků
vstup do nových spolků
zapomeň jaká to byla mrcha
nekoukej jak život ti před očima prchá

Začni zase dýchat
no a co, že bude s jiným píchat
mysli na sebe, vykašli se na ni
víra je teď tvou zbraní

A když ztratíš i víru
udělej si do hlavy díru
Autor Nomad, 17.01.2010
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a snaha se necení...---- tak to je fakt. a -- copak ty jsi jinej??...........Chceš vědět, co teď bude dál?? - dáš se *s někým do spolku*, kdo se bude snažit, jako onehda ty... :) ona se bude snažit... :) a tobě to bude tak nějak jedno...

17.01.2010 20:16:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí