večer 2.února před spaním

večer 2.února před spaním

Anotace: nnnhhjjjjj

posaď se vedle mě
vyprávěj příběh nebo v klidu seď
někdy přijde čas si promluvit
ne jako vždycky
ne o počasí

tak buď hodnej kluk
připal mi a sundej masky
jo i tuhle
tu poslední hlavně

že se klepeš? to přejde
budu ta zkažená a naučim tě tomu utéct
ale nebudeš se už pak umět vrátit

jo,
to co cítíš je bolest
ale to opravdový peklo teprv přijde
neboj

teď dej obě ruce před sebe
poprvý řekni co cítíš
nemyslim chlad, fyzickou bolest

chci slyšet to, co je vevnitř
jestli si ze světa vyděšenej
jestli miluješ
a jaká je první věc, kterou si pamatuješ
ze svýho života

chci vědět jak ses cítil 2.února před spaním
chci abys to ty věděl taky
uvědom si

nikdo jinej než ty Ti to nepoví.
Autor mattoni.uz.neni, 17.01.2010
Přečteno 258x
Tipy 26
Poslední tipující: 4LJFilip, hašlerka, Daisy.., stmivani.na.lepsi.casy, 6thSun, Holis, Kubino 2, jedam, enigman, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st!

05.03.2010 23:22:00 | hašlerka

co když nemluví?...

18.01.2010 00:11:00 | enigman

...mattoni se mění ST

17.01.2010 21:42:00 | WAYWARD

zajímavé,
myšlenka čtenáře vede k sobě, líbylo se mi to

17.01.2010 20:23:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí