Kalamita

Kalamita

Anotace: Vnivečnatá

Kalamita
v křečích zmítá
jeden osud
prázdný dosud.

Kolize hrozivá
utíná za živa
duši od těla.
Zvesela.

Nehoda převzala
(oděná do gala)
nadvládu nad hlavou
bolavou.

Kalamita
srdce vítá.
Vše co mělo
odumřelo.

Kalamita.
Téměř svítá.
Vzdor té kráse
rozpadá se
bytost.

Kde je lítost?
Autor kaňka ouškovaná, 17.01.2010
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, ludmil, harmony, divoska_jaja, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná to Verlainea lyričností a muzikálností, ale sdělení je jiné.

18.01.2010 19:58:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí