Zima

Zima

Anotace: ...

Sníh padá a na zemi si klidně leží
A mě neklidné myšlenky hlavou běží
Sníh na studeném světě je
A mě v srdci nic nehřeje
Sníh je jak peřina
A na rozhodnutí o smrti stačí vteřina
Sníh je studený jako kámen
Stejně jako dívčí srdce co nemá zájem
Sníh pomalu roztává
Ale vzpomínka a bolest zůstává
Autor JohnyD., 17.01.2010
Přečteno 276x
Tipy 10
Poslední tipující: Double_U_is_usually_W, Slup, harmony, destovecka, jakubisko, Cassée Moteur
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí