Odešlo...cosi

Odešlo...cosi

Anotace: prostě báseň od pisálka povídek

Sbírka: Dolor

Den odešel
život vzal za své
už nikdy nebude
světlo v mé duši
světélko naděje
navždycky pohaslo
nic nebude jako dřív

Dny plné lítosti
lítosti nade vším
Dny plné bolesti
Bolesti z beznaděje

Krása je pryč
nádhera mládí
zmizela, aniž byla poznána
prý se nevrátí

Odešla radost
pěkné chvíle
zůstaly vzpomínky
sny dávno shnilé

nikdy nic nebude jako dřív
NIC se nevrátí
krása je pryč
zbývá stesk
chmurná duše
mládí pohřbené
vzpomínky pláčou
zestárlé ruce
plodí básně
Autor Sorg, 18.01.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, ziriant, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mohlo by být ještě hůř. Život nám přinese plno smutku a když chceme, též plno radosti. K té se musí člověk probojovat.

18.01.2010 02:24:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí