Vzkříšení do světa mrtvol

Vzkříšení do světa mrtvol

Anotace: rozkopat všechny postele!

Sbírka: Dolor

Hrnky slz
domácí něha
prázdná svíce
zakvetlý strom

Smích bolí
Radost otupuje
Nevěra
Pošetilost

V bdělosti voláme
Ve snech jásáme
Alkohol
Probuzení zabíjí
Vzkříšení do světa mrtvol

Vrhači temných zákoutí
Osnují plány k ovládnutí
Posledních duší dechoucích
K zahubení
Autor Sorg, 18.01.2010
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, 6thSun, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí