Napořád

Napořád

Anotace: rozverná...

Sbírka: Naděje

Obleču si korzet
který jsi vidět chtěl
budu tě v něm svádět
a na špičku nosu líbat
a zavážu ti oči
to abys neviděl
pět smyslů zbyde ti
to abys mohl vnímat...
...
Dívej se srdcem
když oči zavázané máš
doufám že políbíš mě
a vše mi oplatíš
.. mám svázat ti i ruce?
s čím teď počítáš?
řekni mi "lásko"
o čem tajně sníš
...
rozvážu ti pomyslný uzel
na rukách
a sundám šátek z očí
a budu doufat
že ta ústa co teď mlčí
mě budou mlčky líbat
...
napořád
...
Autor TedelyBear, 18.01.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí