Včera jsem zavřela bránu

Včera jsem zavřela bránu

Anotace: Někdy se člověk nedokáže smířit s koncem.

Včera jsem zavřela bránu
od mého mládí
marně jsem hledala světlušku
která nám dávala dobrou noc

I tenkrát pršelo a my se chtěli mít
tak rádi
kde je dnes síla kde je ta moc

Včera jsem bloudila po lese
a hledala místa která jsme milovali
na chvilku oči zavřela jsem
a slyšela tě smát se v dáli

I tenkrát pršelo a ty jsi
chtěl na kytaru lásky hrát
kde je ta doba kdy říkal jsi
já chci tě hřát?

Proto ta brána zavřená
já vzdaluji se ty jsi však ještě dál
a mušku která klesla k ránu znavená
si k sobě oheň také vzal.
Autor jaroslava anna, 18.01.2010
Přečteno 321x
Tipy 25
Poslední tipující: WAYWARD, Jiří I.Zahradník, susana načeva, modrá..., drsnosrstej kokršpaněl, Patěnka, Iwetta, zelená víla, Mbonita, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

19.02.2010 16:49:00 | WAYWARD

smutné..

19.01.2010 17:34:00 | zelená víla

všechny konce jsou smutný...

18.01.2010 07:21:00 | nejsembásník

Bolavá...

18.01.2010 05:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí