Okurky

Okurky

Anotace: představte si lány a lány... sklenic s okurkami v láku.

Nejradši by ses naložil sám
(nechal se naložit)

Rukou - dlaní - připlácnutou na sklo
sto šestého patra prvního pokoje nalevo
(dlaní sklo neprorazíš)
hladíš něco co je na omak jako tváře tvojí milé
(venku totiž fouká ledový vítr)

Naložit se ne do skla (copak jsi okurka) ale
do dřeva
dlouhá hnědá bedna a místo láku sametové polstrování

Tou dlaní když lovíš ze sklenice okurky
malé úhoře
slizká kyselost ulpí Pak si pohladíš uhrovatou tvář
Vždyckys chtěl mít masku Máš
místo líčidel lák

Naložit se Vždyť to vypadá jak hluboká vana
(kolik by se asi vešlo vody)
a nikdo tě nebude vyhánět že máš jít spát
že se chce nalíčit (Tak vypadni!)
a voda ti nevychladne dřív než z podzima

Pole rudých vlčích máků
Lány okurek
a hrachu
Červený květ osliznul jak jsi ho pohladil
zvracíš sám ze sebe Tady už ani okurky nepomůžou

Naložit se
Autor Bůchví..., 18.01.2010
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: dream in emptiness, dablik007, Psavec, pamp_elka, B.a.r.b.a.r, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o) naložit se do vany...

19.01.2010 11:49:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí