Klaun

Klaun

Anotace: probuzení klauna

Poslední dobou přichází změna
není to vůbec žádná věda
smích pro mě je ted nejlepší měna
nenasere mě žádnej děda

proč nebýt jenom smějící šašek
kterej se všemu vždycky směje
v tomhle tom světě plným sraček
koukni se kam ta Zem spěje

Jenže ten šašek pochopil žití
že nesmí vnímat tuhle špínu
která je pro něj jaksi k zblití
neutopí se už v dnešním splínu

proč bych měl brečet když může se smát
život svůj ten si chci si skvěle užít
životních pádu nechci se bát
neřeším dokdy tady chci žít

proč bych měl řešit budoucnost naší
řešej jí jenom lidé tací
co blbě tuhle přítomnost snáší
proto mám svoje stavy smací
Autor ostuda lidstva, 18.01.2010
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí