*Stín Katedrál*

*Stín Katedrál*

Anotace: ***

Ta záře co do očí se vrývá
Ten varhaní tón co zítřkům
Zpívá

Hlasitý smích či pláč v sobě
skrývá
Duši však nenaplní,jako každá
Jiná

Do dlaní však osud vkládá
Nadějí nám city spřádá

Život nám vrásky do tváře maluje
Ta Katedrála ve stínu...
Tu pořád je
Autor Kett, 05.12.2005
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí