Předmanželská poradna

Předmanželská poradna

Přišel do poradny pár
a prý, že to má za pár.
Stanou se z nás muž a žena,
rdí se velkým štěstím Ona.

Řka jí muž zkušenost sama,
od nějž rady čekali,
co že ráčí chtíti panna
o manželství věděti?

Vše chce znáti o manželství,
jak se tenhle vztah prý pěstí???

Milá slečno, odvětí jí,
dnes už nejsou pravidla...
Avšak těm, kdo poslouchají,
mohu sdělit například...

...s manželstvím se váže strava,
umět vařit musí dáma,
dále býti hospodyňkou,
neutíkat za maminkou,

tolerance hrstka,
odpuštění miska
a když přijdou ratolesti
ranec trpělivosti...

Muž však také musí znát,
každý šroubek, každý drát,
který mají v domácnosti,
kladívko je jeho cností...

A pak pro radost
ne z povinnosti,
láskou zahrnují dorost,
jenž jim snazší stáří věstí...
Autor tmavovlaska93, 18.01.2010
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíš ten poradce... ale člověk nikdy neví...

03.05.2010 11:24:00 | tmavovlaska93

spíš ten poradce... ale člověk nikdy neví...

03.05.2010 11:23:00 | tmavovlaska93

Moc pěkné, je to z vlastní zkušenosti a nebo jsi ten poradce ? :)

03.05.2010 09:01:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí