krev

krev

Anotace: moje první básnička je určena jako úvod k jedné z mých povidek

Sbírka: .......

Kráčím nocí temnou.
Vzlyky cloumají se mnou
Výkřik protrhl noční klid,
jako by volal z cesty se kliď

Pach krve poznamenal dosud svěží vzduch,
v mojí mysli způsobil rozruch

Plíživým krokem blížím se k domu,
čím dál hlasitější je zvuk metronomu.

Další bolestivý výkřik se ozývá,
drásá to uši ,jako když se nehet tabule dotýká
Pak už jen rána, jak na zem někdo pad,
div že se podlahou nepropad.

Teď už tu jen smrtka s kosou obchází
pekelný chör ji při tom provází.

Tak to je zas konec života jednoho,
smrt totiž nemine nikoho.
Autor dark evelyn, 18.01.2010
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Annie the wolf, Neuroxerus, Charibeja, Sýkorka07, Eresiel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí