Večer

Večer

Anotace: :-)

Večer

Večer byl
na procházku
jsem s Tebou šel
nočním Brnem
kde paprsky lamp
odráželi ve sněhu
světlo své

krásný pohled byl
Špilberk nám zářil
romantickým osvětlením

leč chlad nás vyrušil
do hospůdky zavál
já si
s Tebou povídal
pivo pil
Ty vínko měla

rozhovor náš se plynul
kde sami jsme
v hospůdce byli

pár polibků
a pohlazení
něžně jsme se tulili
večer plynul
časem svím poklidným

leč
vše má konec svůj
zavíralo se
museli jsme jít

přesto
noc nekončila
a my spolu
na zastávce stáli
v něžném objetí
a polibků

leč
i pro nás byl
čas neuprosný
já musel jít
s Tebou se rozloučit
poslední polibek
Ti dát
příjemnou noc
Ti přát
seč jsem chtěl
s Tebou být
Autor JarekBrnoCz, 18.01.2010
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, ilona, PANGÁSIUS, hypertenze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí