smrt

smrt

Anotace: ....

K chudému boháčovi tajemná osoba přichází,
dveře rozráží.

ostří dýky k hrdlu se blíží.
Těžký hřích duši tíží.
Nnesnesitelná bolest tělem prochází,
kyslík rychle dochází

Pak už se jen ve smrtelných křečích zmítá,
avšak duše z těla ven jít odmítá.

Náhle je ticho.
Krvi barví se roucho.
Koho příště lakota usmrtí?
Kdo příště si dá schůzku se smrtí?
Autor dark evelyn, 18.01.2010
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Neuroxerus, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí