Jak je to možné?

Jak je to možné?

Anotace: ....Jak je to jen možné? ....

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

jak je to jen možné?
jak je TOHLE možné?
jak se tohle vše může jen stát
jak?


Jak je možné, že lidé jsou věřící
a jsou, kteří říkají, že jsou nevěřící
a přesto věří v lásku, v pocit míru a citu
věří v rodinu, věří v zázrak
věří na osud, na náhodu
a přesto říkají, že jsou ateisti
jak je to možné?
jak se to může jen stát?


Jak je možné, že člověk jednu chvíli miluje
a hory doly slibuje
a zachvíli nenávidí a nůž do zad ti bodne
jak je to možné?


Jak je možné se zamilovat
jak je možné, že tomu všichni říkáme láska
jak je možné toho druhého znát
a přesto tě vždy něčím překvapí
Autor MjUzIKberus, 18.01.2010
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí