Zplozenec pekel

Zplozenec pekel

Anotace: Člověk s mocí ovládat druhé..

Stála tam opodál
Ona postava z prachu
Ztělesnění všech iluzí,
Proseb a strachu.

Stvoření bez jména
Co najednou zjevilo se,
Lákajíc tě do temna
Už brousí ostří na své kose.

Spřádá své plány,
Jež zatím tajné jsou
Čímž potvrzuje všechny fámy,
Co o něm kolujou.

Má vlastní pravdy a spoustu lží,
Já nyní ptám se sama sebe:
„Proboha proč tohle provádí,
A co ho k tomu vede?“

Pomalu spoutá tě
A ochočí něžnými slovy
Pak ale utáhne opratě,
Až z toho přicházejí mdloby.

Je pozdě myslet na návrat
Už dokázal mě ovládnout,
Teď navždy si se mnou bude pohrávat
Jako s tou loutkou bezvládnou.

On půjde do pekla
A mě stáhne s sebou
Já na začátku bych neřekla,
Že cesty zpět nikdy nepovedou…
Autor Question, 18.01.2010
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: sveřep, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé téma...povedla se ti =)

19.01.2010 15:04:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí