Bezvýznamná romance

Bezvýznamná romance

Anotace: pocity z nitra

Vzačátcích se rozplynou
a v širou dál se proplétají prstenci větru,
sem tam nakloní se, odvyknou
a nedokončí již načatou svou větu.

Rozvážnost jako by pro ně nebyla
tou zásadou pro nemožnou realitu,
jako by necítily její sílu a co je ta síla?
Nic, jen bezvýznamnost vytesána do monolitu.

Na konečcích, na chvostu světlo kolísá,
už nezbývá moc času na zvrácení bouře,
černá zmije - jed, na mých prsou se lísa,
i poslední testament nechávám shořet.
Autor Kutty, 18.01.2010
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí