Mé díky

Mé díky

Anotace: ...

Díky slunci které pálí,
paprskům i horizontům v dáli.
Dík nekonečným nadějím,
když lidské srdce zahřejí.

Dík, za každý nový den,
se špetkou fantazie,
Dík též mistrům všem,
za kouzla jejich poezie.

Řeknu dík i paní Lásce,
až při mě bude stát.
A díky-sbohem na oprátce,
až život dá mi mat.
Autor Cap, 05.12.2005
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj pěkná...

05.12.2005 19:59:00 | Elenril

Jo...Jo....Jo !

05.12.2005 19:07:00 | wsax7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí