Realita snění

Realita snění

Anotace: ...

Rudý popel na špici cigarety
a šedý dým dokreslují panorama.
Na obzoru spící monumenty,
bdím?
Zapadající slunce za horama.
Duha se rozprostírá po obloze,
obloukem svým hladí hvězdy.
Tráva mě šimrá po noze.
Mávám kloboukem svým,
Vím,
je to jako tehdy,
kdy se mi také zdálo o obloze…
Autor Kutty, 19.01.2010
Přečteno 414x
Tipy 9
Poslední tipující: pamp_elka, Agniezka, Danushka, Churry, Giginka, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí