Vánoce

Vánoce

Anotace: 26.12.2009

Vánoce

mrazivé ráno druhého dne
mrazivé bylo i poledne
mrazivá srdce se zimou chvějí
hřejivou lásku si neslibují

když v zemi po čertech krásné
bylo tak milo s přítelem
máš ruce i srdce prázdné
i plné svým smutným příběhem

Byl štědrý den, den dětských přání
byl taky štědrý na lásku
šla kolem, rušila spaní
těm, co už visela na vlásku

a o rok starší za pár dnů
chytřejší o pár vrásek
za lásku zase bojuju
ač umím, ji jenom ztrácet

ne slunce v duši v mracích schované
co letos bych si přál?
aby mi někdo z lásky upřímné
po ránu lůžko ustýlal
Autor slamtron, 19.01.2010
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu smuténková..ale slunce vyjde i na tuhle cestu..láska a kousek štěstí čeká třeba za rohem:-)

St

19.01.2010 08:42:00 | Mbonita

Určitě se najde ta, která v něm každé ráno zanechá i svou vůni...

19.01.2010 08:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí