Proč tě stále hledám?..

Proč tě stále hledám?..

Anotace: Zlomená křídla..

Nevím si s tím už rady
Poraď, jak tě dostat z mojí hlavy
Poraď jak ti říct abys vypad
Naučil si mě lítat
A pak zase spadnout
Zlomená křídla, já vím,nebolí to moc
Jenže bez tebe se už neuzdraví
Prosit o smilování bohů, když nad ránem
Světlo vstává a noc jde spát
.. Díky tobě už neumím lítat
Všechno jsi vzal,a nic jsi nedal
Přesto dál i se zavřenýma očima
Poraď, proč pořád vidím tvoji tvář?
Sny a touhy
O všem ve mně si věděl, či snad tušil
A já o tobě? Dohromady nic
Smála jsem se že umíš čarovat
.. Kdybych věděla jakou mám pravdu, tak se začnu bát
Oči co se už neumějí smát
Oči, který znaj jen strach a pád
Zlomil jsi mi moje křídla, na kterých jsem toužila doletět ke hvězdám
Tak mi řekni, proč tě stále hledám?..
Autor darknness, 19.01.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Bíša, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :) nějaká taková měla být :)

13.05.2010 17:07:00 | darknness

Hezká, smutná, zajímavá

19.01.2010 08:53:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí