Výročí

Výročí

Anotace: .....

Nafukuji další prezevativ
abych ti ho poslal tam nahoru
/nebo kde to
jsi/
Možná bys dělal to samý
možná ne; je to každýho volba
Já se rozhod ještě chvíli
zůstat na tom samým místě
To kvůli
tý podzimní vůni
kvůli obsahu těch několika
stěn
(a pár dalších věcí)

Ale kdepak - ty do mě
vidíš
Měl jsem jen štěstí
a nic jinýho
Jinak bysme si už dávno spolu podávali
kliku všech těch
nebezkejch bordelů
a dávali do kožichu

staletejm kurvám



---
Autor Who cares a lot, 19.01.2010
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Zefi, pennywise, Stoneman, JardaCH, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí