Trápení

Trápení

Anotace: FF, na téma HP, vypravěč je AutP...Vím, že pro hodně lidí to bude nesmyslé, ale mě se moc líbí. Vlastě si tu básničku může vyložit každý po svém...PS. Děkuji za přečtení.

Nechci se trápit,
nechci plakat,
nechci na tebe myslet.
Bolí mě to.
Nechci vzpomínat.
Vzpomínky jsou to jediné, co mi po tobě zůstalo.
Vzpomínky, prázdný dům, mé prázdné srdce.
Chi věřit, že se vrátíš.
Že se otevřou dveře a ty budeš stát na jejich prahu.
Že ráno otevřu oči a ty budeš sedět vedle mé postele.
Nechci se trápit,
nechci plakat,
nechci na tebe myslet.
Už nevěřím.
Vím, že se nevrátíš.
Nemůžeš.
Autor Cordy, 19.01.2010
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí