Zraz hercov..

Zraz hercov..

Anotace: .. koná sa

Zraz hercov koná sa ako vždy na nebi
príďte, herecké hviezdy
z liahní hviezd vyberať tak, ako z pahreby
svetlom rámp zviesť ich

na dráhu umenia, odkiaľ niet návratu
- dráma vždy bude
zmes rolí vysnených, komparz pre parádu
určí osudie

v súhvezdí Býka sú Plejády rajom snov
hercov z galaxie
slávu im zaručí s gloriolou honosnou
vrchol mét asi je

predstavenie zahrať z vesmíru divákom
naozaj svetové
neprepásnite ten veget pod širákom
motúzy medové

ktorými hviezdnu noc Tálie moc omotá
tlieskajte do rána
kto bude favorit, vie Plejád porota
- teátru oddaná
Autor Petbab, 19.01.2010
Přečteno 266x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Sýkorka07, Holis, Zefi, zelená víla, enigman, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí